060 -14 70 10

  Välkommen till Djursjukhuset Sundsvall

  Vi erbjuder avancerad djursjukvård dygnet runt, året om. Vi lägger stor vikt vid att du som djurägare ska känna dig trygg med oss i både små och stora veterinärmedicinska frågor.

  Vi utför både ortopediska och medicinska utredningar och har en välutrustad kirurgisk avdelning med särskild inriktning mot ortopedi och akutkirurgi. Vår vårdavdelning är bemannad dygnet runt och här behandlas ett stort antal intensivvårdspatienter och patienter som behöver vård under flera dygn.

  Tidsbokning på tel 060-14 70 10 

  (Obs! Du kan inte boka tid via e-post.)

  Avbokning sker minst 24 timmar innan. Uteblivet besök debiteras 350kr

  Gällande smittspridning av covid-19

  MittNorrlands Djursjukvård följer myndigheternas rekommendationer och har därför släppt på de flesta av restriktionerna. Fortfarande gäller  att den som företräder djuret ska vara frisk, att vi undviker att hälsa i hand och håller avstånd. För den personal eller kund som så önskar, kan munskydd och/eller visir bäras av båda parter under besöket. Vår personal är vaccinerad i mycket hög utsträckning och är hemma vid förkylningssymtom och är inte åter i arbete förrän de är friska och covidnegativa.

  Vid ytterligare frågor om C19-rutiner vänligen mejla verksamhetschef maria.karlsson@djursjukhusetsundsvall.se

   

  HD/ED röntgen

  Från och med den 7/9 har rutinerna för bokning av HD/ED ändrats

  SKK lanserar en ny tjänst för dig som ska röntga din hunds höfter eller armbågar. Tjänsten kallas kort och gott SKK röntgenavläsning och innebär att du som hundägare betalar för avläsning och registrering av resultaten innan du bokar tid hos din veterinär.

  Länk till registreringen finner du nedan:

  https://www.skk.se/sv/uppfodning/halsa/halsoprogram/bestall-rontgenavlas...

  För mer information ang de förändrade rutinerna, vänligen gå till SKKs websida

  https://www.skk.se/?newsitem=170206 

  Välkommen!

   

  Fakturor och betalning

  Från 2020-06-01 tar vi inte emot kontant betalning på kliniken.

  Från 2020-07-31 skickar vi fakturor via epost, om du önskar att få fakturan på posten vänligen meddela receptionen vid ankomst.

  Från 2020-10-05 hänvisar vi i första hand alla fakturafrågor till ekonomi@ostersundsdjursjukhus.se . Har man inte möjlighet att maila eller väldigt gärna vill få hjälp över telefonen hänvisar vi till tidsbokningskön i telefonen.