Bra att veta

  Betalning
  Kontokort går bra att använda i vår kassa, men kontanter tar vi sedan 2020-06-01 inte emot.

  Från 2020-07-31 skickar vi fakturor via epost, om du önskar att få fakturan på posten vänligen meddela receptionen vid ankomst.

  Från 2020-10-05 hänvisar vi i första hand alla fakturafrågor till ekonomi@ostersundsdjursjukhus.se . Har man inte möjlighet att maila eller väldigt gärna vill få hjälp över telefonen hänvisar vi till tidsbokningskön i telefonen.

  På onsdagar kl 11-12 kan ni ringa in på provsvarstelefonen med frågor ang provsvar

  Vi erbjuder direktreglering med försäkringsbolagen om ni så önskar till en avgift av 160 kr. Direktreglering innebär att vi kontaktar försäkringsbolaget och de reglerar skadan direkt. På så vis behöver inte ni som djurägare ligga ute med pengar utan betalar bara självrisken direkt till oss. För att vi ska kunna direktreglera är viktigt att ni vet vilket försäkringsbolag och vilket försäkringsnummer ni har- tag gärna med försäkringsbrevet vid besöket.

  Vid direktreglering måste vi invänta svar från försäkringsbolaget och skickar sedan en faktura till er, för detta tar vi ut en avgift på 60:- för vår administration och portot.

  Vi har ingen möjlighet att se om ert djur är försäkrat och vilka villkor som gäller, det är därför väldigt klokt att innan besöket hos oss kontrollera vilka villkor ni har.
  Vi tar självklart emot även djur som inte är försäkrade och då betalar du som djurägare direkt i vår kassa.

  Det finns nu möjlighet att ansöka om Agriakortet, ett visakort för dig som djurägare.