Recepetionspersonal

  Djursjukhuset i Sundsvall söker sommarvikarie till receptionen

  Djursjukhuset i Sundsvall är en del av MittNorrlands Djursjukvård som består av två dygnetruntöppna djursjukhus samt tre smådjurskliniker. Tillsammans är vi närmare 170 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand – från fjäll till kust i den vackraste delen av landet. Sedan februari 2022 är vi också en del av IVC/Evidensia, en av världens största aktörer inom djursjukvård.

  Vår målsättning är att leverera högkvalitativ djursjukvård med hög tillgänglighet och med omsorg och omtanke om våra medarbetare, våra patienter, våra djurägare och vår omvärld.  

  Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service. Det är meriterande med erfarenhet från djursjukvård, men erfarenhet från annan sjukvård eller reception ser vi också som ett plus.

  Du är engagerad, gillar att jobba i team och vill bidra till att utveckla verksamheten du jobbar i.

  För oss är det viktigt att skapa djursjukvård med omsorg och omtanke om patienter, djurägare och medarbetare och vi vill att du är delaktig i detta.

  Vi erbjuder

  Vi erbjuder dig att vara en del i en fantastisk organisation där vi alla värnar om våra medarbetare och om ett trivsamt arbetsklimat, där du får goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll tillsammans med erfarna och kompetenta kollegor.
  Du kommer även att ha tillgång till kompetensutveckling.

  Vi erbjuder dig de allra bästa kollegorna i branschen och landets trevligaste djurägare!    

  Ort: Sundsvall

  Omfattning: Heltid

  Sista ansökningsdag: 15 mars. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
   

  För information och ansökan: 
  Din ansökan och eventuella frågor om tjänsten skickar du till vår receptionschef Daniella Forslund, daniella.forslund@djursjukhusetsundsvall.se

  Varmt välkommen med din ansökan!