Akutmottagning

    På Akutmottagningen kan vi inte lova en fast besökstid men vi jobbar aktivt för att det inte ska bli onödiga väntetider. Orsaken till att vi inte kan lova en fast tid är att turordningen bland patienterna måste baseras på hur allvarligt tillståndet är. Alla våra veterinärer, sköterskor och receptionister är utbildade i att bedöma allmäntillstånd och prioritering av patienter (så kallad triage) och det arbetet fortgår kontinuerligt under väntetiden, ibland utan att ni Djurägare märker det. Vi hoppas på förståelse för detta och vi tror att ni som Djurägare uppskattar att den gång det är ni som kommer med ett mycket allvarligt sjukt djur då får ”gå före i kön”.

    På akutmottagningen finns avancerad utrustning för akutsjukvård och alla våra veterinärer är utbildade i akutsjukvård för att på bästa sätt kunna hjälpa ditt djur.

    När ett svårt sjukt eller allvarligt skadat djur kommer in till oss blir det ofta mycket information för dig som Djurägare att ta in och många snabba och ibland svåra beslut som måste fattas. Vi gör vårt allra bästa för att vara tydliga i vår kommunikation men om något verkar oklart eller ni inte förstår vad som händer så TVEKA ALDRIG ATT FRÅGA. Vi är här för er!

    Även när frågor uppstår i efterhand är ni självklart välkomna att kontakta oss.