Vi söker Veterinärer

  VI SÖKER VETERINÄR MED SPECIALISTKOMPETENS samt SMÅDJURSVETERINÄR

   

  MITTNORRLANDS DJURSJUKVÅRD består av två djursjukhus och tre smådjurskliniker. Sedan 2022 är Evidensia Djursjukvård ägare. Tillsammans är vi närmare 160 medarbetare, fördelade mellan orterna Östersund, Åre, Sundsvall och Härnösand - från fjäll till kust i den vackraste delen av landet!
   

  På Djursjukhuset Sundsvall och på Östersunds Djursjukhus erbjuder vi kvalificerad vård dygnet runt. Kusthöjdens Djurklinik i Härnösand, Ejra Djurklinik i Östersund och Åre Djurklinik är välutrustade dagkliniker i fräscha lokaler där vi värnar om de nära relationerna till patient och kund.

  Vi har sedan starten 2011 vuxit kontinuerligt och vi bygger nu ett helt nytt toppmodernt djursjukhus i Sundsvall med inflyttning våren 2019. Vi ser gärna att du deltar i utvecklingen av det nya djursjukhuset! Östersunds Djursjukhus är nyligen om- och tillbyggt med bl a nya operationssalar och en 64-slice CT.

  VI SÖKER
  Smådjursveterinär med specialistkompetens steg 1 eller motsvarande
  . Vi söker dig som vill arbeta både med egen utveckling och med veterinärmedicinska frågor inom MittNorrlands Djursjukvård.

  Vi söker också
  Smådjursveterinär med utvecklingsambitioner. Några års erfarenhet från kliniskt arbete är meriterande men inget krav

  Vi erbjuder
  Till dig som har specialistkompetens erbjuder vi en klinisk tjänst med möjligheter till - och utrymme för - administrativt utvecklingsarbete om du så önskar. Handledning av mindre erfarna kollegor ingår. Det finns goda möjligheter till fördjupning inom eget intresseområde.
  Till dig som ännu inte har hunnit skaffa dig specialistkompetens erbjuder vi en spännande utvecklingstjänst. Hos oss kan du skapa dig en bred kunskapsbas och se många intressanta fall i en trygg miljö. Har du jobbat några år och har skaffat dig ett specialområde hjälper vi dig gärna med fördjupning och utveckling inom detta. Vi har lediga tjänster både på våra djursjukhus och på våra mindre kliniker.

   Hos oss får du de allra bästa kollegorna och landets trevligaste djurägare!

   För oss är det viktigt att erbjuda högkvalitativ djursjukvård och samtidigt visa stor omsorg och omtanke om patienter, djurägare och medarbetare. Vi vill att du blir en del av vårt team!

   Varmt välkommen med din ansökan till jobb@mittnorrlandsdjursjukvard.se

  Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du chefsveterinär Elsa Gunnarsdottír (Sundsvall) på e-post elsa.gunnarsdottir@djursjukhusetsundsvall.se.

   

   

  www.djursjukhusetsundsvall.se